Fastighetsmäklare sökes. Läs mer.

Värdera bostad

Få en gratis värdering av din bostad

Funderar du på att sälja din funkis-, tjugotals- eller sekelskiftslägenhet? Har du en bostad som är upprättad före miljonprojektet på sextiotalet som du skulle vilja ha värderad? Då har du kommit helt rätt! Vi är specialister på historiska bostäder med personlighet och själ.

Vi är experter på bostäder byggda före 1959

Att värdera äldre och mer unika bostäder är betydligt svårare än att värdera nyare standardbostäder där alla är mer eller mindre snarlika. För att lyckas med det krävs erfarenhet och expertis. Vi på Grip Fastighetsmäkleri har specialiserat oss just på äldre bostäder då det är det vi kan bäst. Vi har dessutom ett genuint intresse och har mångårig erfarenhet av Malmös äldre kvarter.

Vi värderar din bostad

Som du kanske förstått så älskar vi unika hem och vi kommer gärna och tittar på just ditt exemplar och gör en värdering inför en eventuell försäljning. Värderingen är givetvis kostnadsfri och helt förutsättningslös. Skulle det i slutändan leda till en försäljning så kan du vara trygg i att vi vet bäst hur man lyfter fram de unika detaljerna och hur vi bäst kan förmedla just din bostads unika själ.

 

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

 

*” anger obligatoriska fält

Hantering av personuppgifter*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Grip interiörbild