Fastighetsmäklare sökes. Läs mer.

Om Grip Fastighetsmäkleri

Vi förmedlar hem med historia, personlighet och själ.

Om Grip Fastighetsmäkleri

Efter en längtan av något annorlunda, genuint och personligt så påbörjades i slutet av 2016 arbetet och framtagandet av Grip Fastighetsmäkleri. Grundaren Annika Rosenberg startade därför Malmös första mäklarbyrå som är specialiserade på förmedling av bostäder uppförda innan miljonprojektet på sextiotalet.

Enligt vår mening kan man inte vara bäst på allt, därav sysslar vi med det som ligger oss närmst om hjärtat, nämligen att förmedla bostäder i de äldre kvarteren i Malmö. Vintern 2017 slogs portarna upp i den anrika fastigheten signerad arkitekten Alfred Arwidius på Kungsgatan 10. Då vi är en lokal förankrad mäklarbyrå i Malmö föll namnet Grip Fastighetsmäkleri naturligt eftersom den härstammar från Malmös stadsvapen och fågeln är även Skånes välkända landskapsvapen.

Personlig och skräddarsydd service

För att kvalitetssäkra vår mäklartjänst erbjuder vi ett helhetskoncept, helt utan assistenter eller andra mellanhänder. För oss är detaljer viktiga, därav skapar vi en unik presentation om din bostad som tillsammans med bilderna samspelar och ger uttryck för bostadens karaktär.

Unika bostäder och ett modernt arbetsätt

Till skillnad från andra aktörer på marknaden vill vi förmedla hem och inte objekt. Bakom varje husfasad finns en historia och det är fastighetens kulturella värde som tillsammans med den personliga prägeln skapar det unika hemmet. Ambitionen är att erbjuda en modern mäklartjänst där vi ligger i framkant och satsar helhjärtat på både Facebook och Instagram.

Kvalité före kvantitet

Vi är en mäklarbyrå som särskiljer oss bland andra aktörer på marknaden. En av våra grundstenar är att vi arbetar med kvalité framför kvantitet. Då vi är nischade på äldre bostäder gör det ibland att vi behöver tacka nej till uppdrag. Det ger oss i sin tur mer tid och engagemang för varje kund och uppdrag vi tar oss an. I slutändan genererar det i ett trevligare arbetsklimat samt säkerställer att bostaden verkligen ser ut som ett drömhem – både på bild och på visningen.

Foto & styling

En bild säger mer än tusen ord och därför har vi valt att fokusera och nischa oss i bildspråk och styling. Varje förmedling får en unik presentation och stylas efter dess karaktäristiska särdag. Vi anser att äldre bostäder förtjänar att behandlas med respekt och att ett arv är till för att vårdas.
För att kunna erbjuda våra kunder högsta kvalité på bildmaterial och styling har vi själva handplockat marknadens bästa fotograf och stylist. Vi är inte bara samarbetspartners utan ett team som håller en nära kontakt genom hela försäljningsprocessen, därav lämnas ingenting åt slumpen. Varje kund erbjuds även en kostnadsfri konsultation, alternativt fotostyling av vår professionella stylist, vilket också är ett sätt att säkerställa både bildkvalité och bildspråk. Kom ihåg att det är bilderna som utgör grunden för marknadsföringen!

Våra objekt

Våra objekt

Upptäck våra unika objekt som ligger ute till försäljning

Läs mer
Sälja

Sälja

Har du ett objekt som du vill sälja? Här kan du läsa om hur det går till.

Läs mer
Kontakt

Kontakt

Har du någon fråga eller undrar du över något? Tveka inte att höra av dig till oss!

Läs mer