Fastighetsmäklare sökes. Läs mer.

Fastighetsmäklare i Malmö

Vill du ha fullt upp? Vi söker nu dig som ser stora utvecklingsmöjligheter och delägarskap som en drivkraft i din mäklarkarriär. Vårt kontor är beläget i centrala Malmö på Kungsgatan 10 och vi har mer än tillräckligt att göra och söker därför med ljus och lykta efter ytterligare kollegor. Du har sannolikt arbetat ett tag som mäklare och är nu på väg att ta nästa kliv i karriären. Viktigast är att du har ett stort eget driv och älskar försäljning. Om du dessutom har en stor portion humor så ligger du extra bra till.

Vi erbjuder stora förtjänst- och utvecklingsmöjligheter och ett koncept där du som mäklare med fördel fritt väljer geografiskt arbetsområde. Vår unika nisch är att vi förmedlar bostäder uppförda innan 1959, hem med personlighet, historia och själ. Den personliga kontakten, att inte låta våra kunder bli en i mängden samt det höga engagemanget från mäklaren genom hela försäljningen i kombination med ett team med inredningsstylist och handplockad fotograf har lett till att vi har extremt nöjda kunder och en hög kundtillströmning.

Vi erbjuder förmånliga lönevillkor, extra förmånliga de första anställningsmånaderna. Dessutom står vi för medlemskap i Mäklarsamfundet inkl ansvarsförsäkring, träningskort/friskvård, och inga dolda kostnader för kontor, telefon e.dyl.


Läs gärna mer om oss och vårt koncept här


Observera att du måste vara utbildad fastighetsmäklare för att kunna söka denna tjänst.

Körkortskrav: B

Ansökan och kontakt

För mer information om tjänsten, kontakta VD Annika Rosenberg, annika@grip.se, 0737888809